Piercing


Vores dygtige piercer Hannah har arbejdet i piercingbranchen de sidste 5,5 år, og har arbejdet som selvstændig og professionel bodypiercer i lidt over 3 år.
Hun er udlært i Body Art Piercing Kalundborg og Slagelse, under oplæring af Susanne Klos. Uddannelsen var en 2,5 årige FPP godkendt uddannelse, hvor hun bl.a. blev oplært i anatomi, smykkemateriale, førstehjælp og hygiejne.
– Blev færdigudlært, i September 2015.

Hannah har arbejdet som gæstepiercer på forskellige messer, bl.a. Freetown Tattoo Convention, Nordic Erotic, Erotic World, og har tidligere også arbejdet som professionel piercer i The Old Barber Shop.

Nu arbejder hun i West Bridge Tattoo som selvstændig piercer, og har, udover studiet i West Bridge, også en webshop, hvorfra det er muligt at købe piercingsmykker og plejeartikler til ens piercinger.

Indimellem rejser Hannah har ud som gæstepiercer rundt omkring i landet. I de seneste år har du kunne finde Hannah i Hillerød, Rønne, Kalundborg, Gilleleje, Nykøbing Mors, Odense, Aalborg, Amager og Roskilde. Hun rejser stadig landet rundt ved efterspørgsel et par gange om året.
Skulle interessen være der til at få mig forbi på et tidspunkt skal i været meget vedkommende til at kontakte mig på min mail.Priser


Lobe 190 DK
2 x Lobe – Barn (smykke i bioplast) 240 DKK
2 x Lobe – Barn (smykke i kirurgisk stål) 450 DKK
Ear Cartilage 350 DKK
Industrial 400 DKK
Instant Stretch 375 DKK
2 x stretch 250 DKK
Eyebrow 420 DKK
Earl 450 DKK
Septum 450 DKK
Nostril 420 DKK
Læbe 450 DKK
Smiley 375 DKK
Tongue 450 DKK
2 x Cheek 900 DKK
Navle 450 DKK
Bryst 570 DKK
Skindiver 550 DKK
Skindiver med aftagelig top 700 DKK
Intim 700 DKK
Fjernelse af onepoint piercinger 100 DKK
Skift af smykke 50 DKK

Ved to ens piercinger på samme tid og person, er den ene piercing til halv pris.

Kontakt

Du kan kontakte Hannah direkte på en af nedenstående kontaktmuligheder hvis du har spørgsmål eller for tidsbestilling


Hannahs arbejde


Hannahs seneste instagram