Dot dot – who is there? It’s Dotwork tattoo

Ja du læste korrekt, hos West Bridge Tattoo kan du få din næste eller første tatovering i dotwork style. Stilarten har gjort sig populær i hele verden på grund af det detaljeret fine udtryk, man kan opnå ved at få netop den type tattoo.

Dotwork tattoo

Hvorfor vælge en dotwork tattoo?

Vi har mange grunde til at vælge en dotwork tattoo hos West Bridge Tattoo. Først og fremmest tør vi godt at sige, at vores tattoo artister hos West Bridge Tattoo er rigtig dygtige til deres arbejde, og de tager dig i hånden hele vejen, så du føler dig tryg på rejsen til din tattoo. Den næste grund til at vælge en dotwork tattoo er enkel. Den bliver lavet kun med prikker eller dots – deraf navnet dotwork tattoo. Det giver din tatovering et smukt og stilrent resultat, selvom en dotwork tattoo er en af de mest detaljerede tattoos du kan vælge.

De fleste vælger flotte geometriske mønstre, elementer fra dyreverdenen, botaniske motiver eller en blanding. På grund af det detaljerede arbejde med at tatovere alle prikkerne i en dotwork tattoo, så skal dotwork tattooartisten koncentrere sig ekstra meget for at sætte hver eneste lille dot helt rigtig.

Hvordan vælger jeg det rigtige motiv til min dotwork tattoo

Mange har allerede et motiv i tankerne når de kommer til os i West Bridge tattoo. Men det behøver du ikke at have, vores artister vil rigtig gerne hjælpe dig med at få den flotteste tattoo, som du overhovedet kunne drømme om.

Men det er jo altid en god idé at forberede sig – og hvor kan du gøre det? På vores Instagram kan du se noget af det arbejde, som vores talentfulde tattoo artister laver. På vores Instagram har du også mulighed for at finde artisternes egne profiler, hvor de fremviser deres flotte arbejde, så du kan finde inspiration i alverdens mønstre, farver og motiver.

Er du klar til at blive tatoveret?

Du finder os på hyggelige Enghave plads

Når du har fundet de motiver, du godt kan lide, eller du har finjusteret den idé, du havde fra start, så kan du sende en forespørgsel til os på vores hjemmeside. Her kan du både beskrive din idé til din dotwork tattoo, men du kan også uploade billeder af den inspiration, som du har fundet. På den måde har vores dygtige artister de bedste forudsætninger for at lave en flot tatovering på dig. Det er helt gratis og uforpligtende at tage kontakt til os, så tøv endelig ikke. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med West Bridge Tattoo kan du få dig en tatovering i København

Vi sætter dig først

Kasper arbejder med tattoo i København, kontakt West Bridge Tattoo i dag

Hvor finder du os?

Du finder din kommende yndlings tattooshop i hjertet af Vesterbro i Købehavn, vi ligger lige ved Enghave plads. Vi forstår godt, at du er kommet for at få en tatovering i dotwork, men vi laver naturligvis også tatoveringer inden for andre stilarter blandt andet; Old school, neotraditional, black & grey og blackwork/linework – så vi har lidt for enhver smag og forhåbentlig også din.

Vi glæder os til at udføre din næste tatoveringer, vi ses hos West Bridge Tattoo.

Leder du efter en tatovør i Århus? læs mere her