Old School Tattoo - din drømme stilart?

Hvilken stilart drømmer du om? Måske en Old school tattoo? Sleeve eller ej? Hos West Bridge Tattoo er vi specialiseret i mange forskellige tatovering stilarter. Vi specialiserer os i blandt andet Traditional/Old School, Neotraditional, Black and Grey, Blackwork/ Linework og Dotwork. Vi går op i professionalitet og hygiejne og vigtigst af alt – at møde dine behov og ønsker.

Alle vores tatovører specialiserer sig inde for en bestemt stilart, så du kan føle dig i helt trygge hænder. Søger du en specifik tatoveringsstil står vi klar hos West Bridge Tattoo til at imødekomme din næste tatoveringsdrøm samt professionel sparring og rådgivning.

Old school tattoo

Old School Tattoo

En af vores populære tattoo stilarter er Old School tattoo. Denne stilart er for dig, der gerne vil have en klassisk tatovering med karakter og stil – både som sleeve eller enkeltvis. Det er en traditionel amerikansk tatovering stil med fede sorte konturer og en typisk begrænset farvepalet. De typiske farver, der er inkluderet i en Old School tattoo er primært sort, rød, gul, grøn og nogle gange lilla.

Det populære klassiske design i en Old School tattoo inkluderer primært Native American Tattoos, Pin-up tattoos, havfrue tattoos, hjerte tattoos, anker tattoos og mange mange flere motiver både som sleeve eller enkeltvis. Den traditionelle stil er anset som en af de mest anerkendte tatoveringsstilarter og den er derfor svær at gå galt i byen med. Det smukke ved denne stilart er, at den er spot on når du får den lavet, og faktisk bliver denne stilart kun flottere med tiden. Overvejer du at få en Old School tattoo sørger vi for, hos West Bridge Tattoo, at møde alle dine kriterier, så du kan få den mest unikke og flotte Old School tattoo.

Er du klar til at få lavet din drømmetatovering?

Går du at drømmer om at få en Old School tattoo er West Bridge Tattoo det helt rigtige valg for dig hvad end du ønsker sleeve eller blot en enkelt tattoo. West Bridge Tattoo er for dig, der gerne vil have en unik tatovering, som adskiller sig fra andres tatoveringer. 

Vi er til at finde i hjertet af Vesterbro på Enghave Plads 23 kld. Der er rig mulighed for parkering, og hvis du kommer med offentlig transport, er vi placeret lige ved Enghave Plads metrostation. 

Se vores tidligere arbejde, og læs andre anbefale os i forskellige guides over hovedstaden samt steder at besøge.

 

Få en Old School Tattoo hos West Bridge Tattoo

Bedste resultater hos Westbridge Tattoo

Hos Westbridge Tattoo har vi stor erfaring og ekspertise, hvad angår old school tattoo – både enkeltvis og som sleeve. Vores tatovører kan hjælpe dig uanset, hvilket slags motiv eller sleeve du ønsker, og du kan altid spørge os til råds, hvis du ønsker et specifikt motiv. 

I tæt dialog og samarbejde med dig sørger vi for, at du får præcis det motiv, du ønsker. Du skal blot drøfte dine tanker og ønsker, hvad angår din old school tattoo, hvorefter vi tegner den for dig. Det er meget vigtigt, at du aldrig er bleg for at sige, hvis du har rettelser eller andet, inden vi går i gang med at tatovere. Husk vi er her for din skyld, og vi er først tilfredse, når du er.

Vi laver meget andet end old school tattoo, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilket motiv, tattoo eller sleeve vi kan kreere på din krop. Når du besøger vores hjemmeside, kan du læse meget mere om vores forskellige, dygtige tatovører, og hvad de hver især er specialiserede i.

Vi er også eksperter i at lave old school tattoo som sleeve – dette er selvfølgelig en længere og dyrere process, og du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du ønsker vejledning i forhold til din næste tatovering som sleeve.

Stine laver fine line tattoo i København

Din første old school tattoo?

For langt de fleste er tatoveringer en stor beslutning, og det kræver en lang række overvejelser at vælge den rigtige. 

Hvis du ønsker at få lavet din næste old school tattoo hos os, bør du gøre dig nogle grundige overvejelse om, hvilket motiv og/eller sleeve, du ønsker. Husk at den skal sidde på din krop resten af livet, hvorfor det er vigtigt, at du er 100% sikker. Hvis du er i tvivl, er du mere end velkommen til at kontakte os – vi kan guide dig og hjælpe med at rådgive dig, når du skal have lavet din næste old school tattoo enkeltvis eller som sleeve. 

Mange vælger den populære old school tattoo fordi, at den er klassisk og indeholder en begrænset mængde farve. Med denne type tatovering er der derfor mindre sandsynlighed for, at du bliver træt af den. Mange vælger en old school tattoo som deres første tatovering, da den netop er mere diskret og klassisk. Dermed kan du også placere den steder på kroppen, som altid er synlige uden, at den er alt for iøjenfaldende. Læs også om Sikkerhedsstyrelsens regler om tatoveringer.

Kontakt os

Går du med en specifik idé, men mangler du måske sparring eller rådgivning, så send os en besked helt gratis, og så sørger vi for så vidt muligt at guide dig til din næste drømmetatovering. Vores tatovører er specialiseret i forskellige stilarter, og vi får ofte besøg af gæstetatovører fra hele verden. Så husk at følge med på vores Facebook og Instagram for at se spændende nyheder, flotte Old School tattoos og følg med når vi får artister i shoppen. Vi håber vi ses!

Befinder du dig i Odense og leder efter en tatovør? så læs vores guide her om find det bedste sted at få en tatovering i Odense.