Old School Tattoo - din drømme stilart?

Hvilken stilart drømmer du om? Måske en Old school tattoo? Hos West Bridge Tattoo er vi specialiseret i mange forskellige tatovering stilarter. Vi specialiserer os i blandt andet Traditional/Old School, Neotraditional, Black and Grey, Blackwork/ Linework og Dotwork. Vi går op i professionalitet og hygiejne og vigtigst af alt – at møde dine behov og ønsker.

 

Alle vores tatovører specialiserer sig inde for en bestemt stilart, så du kan føle dig i helt trygge hænder. Søger du en specifik tatoveringsstil står vi klar hos West Bridge Tattoo til at imødekomme din næste tatoveringsdrøm samt professionel sparring og rådgivning.

Old school tattoo

Old School Tattoo

En af vores populære tattoo stilarter er Old School tattoo. Denne stilart er for dig, der gerne vil have en klassisk tatovering med karakter og stil. Det er en traditionel amerikansk tatovering stil med fede sorte konturer og en typisk begrænset farvepalet. De typiske farver, der er inkluderet i en Old School tattoo er primært sort, rød, gul, grøn og nogle gange lilla.

 

Det populære klassiske design i en Old School tattoo inkluderer primært Native American Tattoos, Pin-up tattoos, havfrue tattoos, hjerte tattoos, anker tattoos og mange mange flere motiver. Den traditionelle stil er anset som en af de mest anerkendte tatoveringsstilarter og den er derfor svær at gå galt i byen med. Det smukke ved denne stilart er, at den er spot on når du får den lavet, og faktisk bliver denne stilart kun flottere med tiden. Overvejer du at få en Old School tattoo sørger vi for, hos West Bridge Tattoo, at møde alle dine kriterier, så du kan få den mest unikke og flotte Old School tattoo.

Er du klar til at få lavet din drømmetatovering?

Går du at drømmer om at få en Old School tattoo er West Bridge Tattoo det helt rigtige valg for dig. West Bridge Tattoo er for dig, der gerne vil have en unik tatovering, som adskiller sig fra andres tatoveringer. Vi er til at finde i hjertet af Vesterbro på Enghave Plads 23 kld. Der er rig mulighed for parkering, og hvis du kommer med offentlig transport, er vi placeret lige ved Enghave Plads metrostation.  

Få en Old School Tattoo hos West Bridge Tattoo

Kontakt os

Går du med en specifik idé, men mangler du måske sparring eller rådgivning, så send os en besked helt gratis, og så sørger vi for så vidt muligt at guide dig til din næste drømmetatovering. Vores tatovører er specialiseret i forskellige stilarter, og vi får ofte besøg af gæstetatovører fra hele verden. Så husk at følge med på vores Facebook og Instagram for at se spændende nyheder, flotte Old School tattoos og følg med når vi får artister i shoppen. Vi håber vi ses!