Realisme tattoo i København

Går du og drømmer om en realisme tattoo? Nu skal du ikke længere lede efter et sted at få din næste eller første realisme tattoo. Hos West Bridge Tattoo i København kan du få den realisme tattoo du har gået og drømt om.

Hvordan ser en realisme tattoo ud?

En realisme tattoo er en smuk vellignende og detaljeret tattoo. Det betyder altså at du kan få en realisme tattoo med et portræt af din mor. Spøg til side, vi forstår godt, hvis du vil vælge et andet motiv. 

Men en realisme tattoo skildre altså meget deltaljeret et motiv, så motivet kommer til at se meget realistisk ud, deraf navnet “realisme tattoo”

Så du kan faktisk vælge dit yndlings billede, skuespiller, dyr, objekter og meget mere. Selvom det er en realisme tattoo, er det kun din fantasi, som sætter grænser!

Hvordan forbereder jeg mig på min kommende realisme tattoo?

Der er flere ting, du skal overveje, inden du beslutter dig for en realisme tattoo. Du skal jo naturligvis tænke over. hvordan din realisme tattoo skal se ud. Hvilket motiv skal det være? skal den være sort og hvid? Skal den være med farver? Eller en blanding? 

Motivet til en realisme tattoo er afgørende for om du bliver glad. Du skal bruge noget tid på at sætte dig ind i hvilket motiv, du vil have på din krop. Du kan finde masse af inspiration til din realisme tattoo på blandt andet Pinterest, men du kan også kigge på vores instagram – West Bridge Tattoo.

Her ligger vi alt vores flotte arbejde op, så du har mulighed for at blive inspireret til din næste tatovering – måske en realisme tattoo?

Du finder os på hyggelige Enghave Plads

Du kan selvfølgelig få den flotteste realisme tattoo hos os i West Bridge Tattoo i København i hjertet af vores dejlige Vesterbro. 

Se vores dygtige og kreative artister på vores hjemmeside her.

Vi glæder os til at se dig

Hos West Bridge Tattoo ønsker vi selvfølgelig at du har en god oplevelse når du vælger os til at lave din næste tatovering. Vi er professionelle og vi går naturligvis aldrig på kompromis med hygiejnen. 

Vi byder dig altid velkommen med et smil og lytter til dine behov og ønsker. Vi ønsker at sende dig glad ud ad døren igen, så du forhåbentlig kommer igen næste gang du skal tatoveres. 

Læs desuden hvordan vi anbefales fra andres guides over hovedstadsområdet og se noget af vores tidligere arbejde. Læs om piercing Aarhus her.

Vi glæder os til at lave din drømme tatovering hos den bedste tatovør forretning i København.