Tatovering København

Vil du gerne få lavet din tatovering i København i professionelle og hygiejniske omgivelser, så er du kommet til helt rette sted. Hos West Bridge Tattoo får du omhyggelig rådgivning og vejledning, så du altid er sikret god behandling og ikke mindst en god oplevelse, når du får en tatovering i vores shop i København. Hvis du stadig ikke er helt sikker på, hvilken tatovering du vil have, så kan du altid kontakte os eller finde mere inspiration på vores Instagram.

Artister fra hele verden

Når du besøger West Bridge Tattoo vil du til tider kunne opleve gæsteartister, der kommer fra alle verdenshjørner og netop er specialister inden for meget specifikke områder. Hvis du gerne vil vide, hvornår og hvem, der kommer på besøg, så anbefaler vi at du enten følger vores sociale medier eller kontakter os. På den måde kan du få lavet helt specielle tatoveringer i København, som sjældent fås andre steder.

Har du allerede en idé i tankerne til, hvordan din næste tatovering skal se ud?

Find den rette stil

Hos West Bridge Tattoo byder vores 4 faste tatovører på en helt unik stil hver især. Det betyder for dig, at du kan få din drømmetatovering lavet præcis, som du ønsker i København. Under vores tatovør-side kan du stifte kort bekendtskab med vores forskellige artister, hvor du ligeledes kan se deres portfolio over deres enormt flotte tatoveringer, som de har lavet gennem årene. Har du allerede en idé i tankerne til, hvordan din næste tatovering skal se ud, så tøv endelig ikke med at kontakte os – så kan vi sammen finde den helt rette artist til at kreere et udkast til din kommende tatovering.

Central beliggenhed i København

Du finder os på hyggelige Enghave plads

I gåafstand til Carlsberg station og med Enghave plads metrostation blot et lille stenkast fra shoppen. Det er altså enormt nemt at komme til og fra klinikken. Går du allerede nu med tanker om, at du gerne vil besøge os eller måske blot få en snak, så husk at du kan få et fuldstændig uforpligtende tilbud hos os.

Vi ses til tatovering i København

Vi glæder os til at se dig

Vi glæder os meget til at hjælpe dig godt på vej mod din næste tatovering. Med mange års erfaring inden for branchen er vores dygtige artister altid klar til at rådgive dig. Vi anbefaler i øvrigt, at du tager et kig på vores information-side, der indeholder en masse relevant information, der er godt at have styr på inden du kaster dig ud i din tatovering hos os. Vi følger naturligvis også lovgivning, så er du under 18 år, kan vi ikke tatovere dig under nogen omstændigheder. Får du dine forældres tilladelse, kan dette heller ikke gøre det. Er du ammende eller måske gravid, så tatoverer vi dig heller ikke af helbredsmæssige årsager.Læs også loven omkring tatovering her.

Læs her og find vores overblik over det bedste sted at få en tatovering i Aalborg.