West Bridge Tattoo = Bedste tatovører i København

Når du besøger os hos West Bridge Tattoo, er du i gode hænder. Vi sætter kvalitet og tryghed fremfor alt, og vi gør en dyd ud af, at vores kunder føler sig trygge under hele processen. Er du derfor på udkig efter en tatovør i København, håber vi, at du vil komme til os i West Bridge Tattoo.

Som tatovør i København er konkurrencen stor, og det samme er udbuddet. Der er nemlig et hav af tatovører i København, og det kan være rigtig svært at vælge det helt rigtige sted at få lavet sin tatovering. 

 

Kreativitet og kvalitet

Hos os har hver og enkel tatovør et kreativt hovede, og sammen med kunden laver de designs, der passer præcis til dine ønsker. Alle vores tatovører holder til i København og omegn, og det er derfor altid muligt at komme forbi shoppen til en kort snak om mulighederne for din drømmetatovering. 

Når man er tatovør hos West Bridge i København, så skal man leve op til at udføre smukke og flotte tattoos i høj kvalitet – og vi går ikke på kompromis med vores arbejde.  

I Københavns bedste omgivelser finder vi inspiration til vores arbejde.

Hvem er vi?

Hos os har vi artister fra hele verden. Vi har en del faste artister, men en gang imellem får vi besøg af en gæste tatovør i København, i shoppen på Vesterbro. Vil du gerne følge med i, hvem vi får på besøg, kan du med fordel følge os på sociale medier som Facebook og Instagram

Vores faste artister har forskellige stilarter, og de er gode til deres område, og hver og enkel tatovør vi har i shoppen i København er dygtige til deres arbejde. Her på hjemmesiden, kan du finde deres profiler på Instagram og se deres arbejde, inden du beslutter dig for, hvilken tatovør der skal udføre din næste tatovering.  

Stilarter hos West Bridge tattoos

Vi tilbyder flere forskellige stilarter

Du kan blandt andet få lavet tatoveringer i Black & Grey, hvor man kun benytter sort blæk og skaber en tattoo i sorte og grå nuancer. Vi tilbyder også Traditional & Old School. Denne stilart er kendetegnet ved stærke farver og flotte motiver, det er en meget populær stilart – særligt fordi den er tidsløs. 

Man kan også få tattoos lavet i Dotwork eller Linework, som kræver en høj grad af præcision. Linework kan både være meget simple ‘stregtegninger’, men det kan også være komplicerede motiver med masser af detaljer. Dotwork er lavet med bittesmå prikker, og motiver lavet med denne stil får et helt særligt look. Læs også loven omkring tatovering her.

Find os i hjertet af Vesterbro

Vi glæder os til at se dig

Vi glæder os meget til at hjælpe dig godt på vej mod din næste tatovering. Med mange års erfaring inden for branchen er vores dygtige artister altid klar til at rådgive dig. Vi anbefaler i øvrigt, at du tager et kig på vores information-side, der indeholder en masse relevant information, der er godt at have styr på inden du kaster dig ud i din tatovering hos os. Vi følger naturligvis også lovgivning, så er du under 18 år, kan vi ikke tatovere dig under nogen omstændigheder. Får du dine forældres tilladelse, kan dette heller ikke gøre det. Er du ammende eller måske gravid, så tatoverer vi dig heller ikke af helbredsmæssige årsager.