Vores tatovørerer

Vi er en håndfuld tatovører der er specialiserede i bla. Traditional/ Old School, Neotraditional, Black and Grey, Blackwork/Linework og Dotwork. Vi får ofte besøg af dygtige gæsteartister fra hele verden med hver deres speciale bl.a. indenfor Abstrakt, Color Realism, Dotwork og meget mere.

Du finder vores shop i hjertet af Vesterbro på hyggelige Enghave Plads 23 kld.

Maya

Vores tatovør Maya arbejder primært med traditional/ old school i sort og grå, men laver også color traditional og til tider linework.
Maya har været hos west bridge siden 2016

Mike Erwin

For Mike handler tatovering om personligt ansvar, kommunikation og hårdt arbejde. Din tatovering er en prioritet. Det er meget vigtigt, at både klient og kunstner har god kommunikation for at opnå de bedste resultater. 

Dario Kristoffersen

Dario startede med at tatovere i 2010, da han droppede ud af sin kunstuddannelse for at forfølge sin drøm.
Han flyttede til København i 2012 og har siden han boet i spanien og prag  i flere år, men er nu tilbage som en del af det faste team i west bridge tattoo.

Dario er især specialiseret indenfor color traditional, med hans helt eget take på stilarten, men kan også arbejde indenfor mange andre stile.

Stine Villemoes

Stine er en prisvindende dygtigt tatovør, der har specialiseret sig i fineline, dotwork og feminine tatoveringer. 

Kassem Dirany

Den dygtige Kassem kommer fra Libanon og er specialiseret i Black/Grey og color realistic.

Nye restriktioner

Kære alle

I forbindelse med de nye restriktioner, skal vi desværre lukke shoppen ned. Det betyder er at vi først er tilbage i 2021 – hvor vi igen slår dørene op til vores tattooshop.

Pas på hinanden derude

De bedste hilsner
West Bridge Tattoo