Tattoo Aalborg - de bedste tatovører i “Nordens Paris”

Skal du tusses, men er du i tvivl om, hvor du skal søge hen i Aalborg, når arbejdet skal laves? Det er altid en god ide at se efter dem, der har meget erfaring, går meget op i hygiejne, og ikke mindst går op i deres job. Så er du sikker på at få lavet et godt og sikkert stykke arbejde på din krop. Det er jo trods alt permanent med en tattoo.

Vi har her samlet vores anbefalinger til, hvor du finder den bedste tattoo i Aalborg – både hvad angår tatovøren og resultatet.

De bedste tattoo shops i Aalborg

V2 Ink

Der er ikke så meget at sige. V2 Ink og de dygtige tatovører, der arbejder der, laver gang på gang de flotteste og skarpeste tatoveringer, Aalborg længe har set. Hos V2 Ink finder du et professionelt tattoo studie, hvor nogle af de allerbedste tatovører i landet figurerer.

 

Blandt de mange erfarne tatovører, så finder du også nogle verdens stjerner som Italo, der både har sin egen Netflix serie og har tatoveret adskillige professionelle fodboldspillere. Søger du tatoveringer i verdensklasse, særligt i reaslime stilen, så bør du tage et smut forbi V2 Inks Instagram side og tjekke deres arbejde ud.

Color Perception Tattoo Lounge

Endnu et fabelagtigt eksempel på dygtige tatovører finder du hos Color Perception Tattoo Lounge, der er at finde på Vesterbro i Aalborg. Her finder du de tre erfarne tatovører Jeppe Isbak Knudsen, Stacy VL og Christoffer Brix Thorsen, der alle tre mestre de farverige håndværk til UG.

På tattoo shoppens Instagram side kan du se det store og flotte udvalg af tatoveringer fra de netop ovenstående tatovører. Både Jeppe, Stacy og Christoffer mestrer de fleste stilarter, og derfor kan du med sikkerhed også få et godt resultat her, hvad end det er realisme, black&grey, old school eller noget helt fjerde. Tag et smut forbi til en snak om, hvad du kunne ønske dig.

Artistic Tattooing

Leder du efter en tattoo shop, der er alsidig og har styr på teknikkerne, så er Artistic Tattooing et rigtig godt bud på en gruppe tatovører, der gør sit arbejde på bedste vis. Her kan du møde flere forskellige artister, der hver især er dygtige til forskellige stilarter, som du kan nyde godt af som kunde og kunstelsker.

Er du på udkig efter en tattoo shop i Aalborg, hvor især neotraditionelle og realistiske tatoveringer udføres med snilde, så er det Artistic Tattooing, du skal søge hen til. Her finder du nemlig tatovører, der ikke bare mestrer, men som laver tusser til perfektion. Derfor er dette også en klar anbefaling fra vores side. Tjek deres Instagram ud for et godt indtryk.

 
Kasper arbejder med tattoo i København, kontakt West Bridge Tattoo i dag

Bedste tattoo shop i København

Da vi desværre endnu ikke har en tattoo shop i Aalborg, så kan vi beklageligvist ikke prale af at være de bedste der – endnu. Men kommer du et smut forbi hovedstaden, så kan du med fordel slå et smut forbi vores tattoo shop på Vesterbro.

Læs mere om Sikkerhedsstyrelsens regler om tatoveringer, for at sikre dig selv en god oplevelse.