Tattoo Aarhus - Her finder du de bedste tatovører

Hvis du befinder dig i Århus og gerne vil tatoveres, findes der flere tattoo shops som kan give dig et flot og sikkert resultat. I denne guide vil vi komme ind på nogle af dem, som vi betegner som værende de beste indenfor forskellige tatoverings stilarter. 

Hvad man vurderer, som værende det bedste, er selvfølgelig meget individuelt, da al tatovering er kunst. Hvis man dog er på udkig efter steder, hvor professionalitet og talent er i højsædet, vil disse anbefalede steder være gældende I Århus.

Som tatovør i København er konkurrencen stor, og det samme er udbuddet. Der er nemlig et hav af tatovører i København, og det kan være rigtig svært at vælge det helt rigtige sted at få lavet sin tatovering. 

 

Find de bedste tattoo shops i Aarhus

Made in Aarhus Tattoo

Made in Aarhus Tattoo ligger lige på hjørnet af Dirch Passers gade, lige under Ringgadebroen. Det er en forholdsvis ny tatoveringsshop, som har nogle af de dygtigste tatovører. Ejeren af tattoo shoppen, Jonas Willy, har tidligere været tatovør i Art of Ink Aarhus og åbnede sammen med to andre tatovører deres egen shop “Made in Aarhus Tattoo”. 

Sammen har de formået at skabe en hyggelig shop, hvor stemningen er afslappet og bærer præg af deres gode venskab og sociale interaktion med hinanden og kunderne. De kan lave de fleste stilarter; fra black & grey, old school, til colorwork, realisme og fineart. Tjek deres Instagram ud, hvor de viser deres projekter – store som små.

Iron & Ink

Iron & Ink findes flere steder i Danmark og har i Århus en tattoo shop på hele 600m2 – eller en kunstnerisk hule, som de selv kalder det. På trods af de store lokaler, er tatoveringsoplevelsen privat og intim med fokus på den enkelte. 

I den store reception kan du få gode råd og vejledning, og mens du venter på at blive tatoveret, kan du benytte dig af deres poolbord. De har hele 14 stationer, som kan tatovere på én gan. Hver tatovør har desuden specialiseret sig inden for 2-3 forskellige tatoveringsstilarter.

Tattoo Studio 96

Du kan blandt andet få lavet tatoveringer i Black & Grey, hvor man kun benytter sort blæk og skaber en tattoo i sorte og grå nuancer. Vi tilbyder også Traditional & Old School. Denne stilart er kendetegnet ved stærke farver og flotte motiver, det er en meget populær stilart – særligt fordi den er tidsløs. 

Man kan også få tattoos lavet i Dotwork eller Linework, som kræver en høj grad af præcision. Linework kan både være meget simple ‘stregtegninger’, men det kan også være komplicerede motiver med masser af detaljer. Dotwork er lavet med bittesmå prikker, og motiver lavet med denne stil får et helt særligt look. 

 

Besøg West Bridge Tattoo hvis du er i København

Hvis du befinder dig i København, bør du lægge vejen forbi West Bridge Tattoo på Enghave Plads i hjertet af Vesterbro. Her vil du finde en professionel tattoo shop, hvor du kan blive tatoveret af nogle af de dygtigste indenfor faget. Her finder du tatovører med hver deres stil, som kommer til udtryk i kunstneriske og personlige tatoveringer.

Læs meget mere om vores tatoveringsstilarter på vores hjemmeside, eller besøg os i shoppen, hvor vi glædeligt fortæller om vores arbejde, og hvad vi kan gøre for dig og din næste tatovering.