Tattoo Odense - Få din næste tatovering lavet her

Når du skal finde et godt sted at få din næste tatovering i Odense, er det vigtigste at tattoo shoppen har styr på hygiejnen, så du kan føle dig sikker. Det er derudover vigtigt, at servicen er i top, og at du bliver mødt af imødekommende tatovører, som sikrer en tryg stemning. Til sidst er det vigtigt at tatovørerne er professionelle og dygtige, hvilket skaber en god tillid for alle parter.

Alle disse kriterier har vi taget højde for, når vi har fundet frem til de bedste tattoo shops i Odense.

Find de bedste tattoo shops i Odense

Sailor’s Ink

Sailor´s Ink er en af fyns førende tattoo shops, hvor du kan blive tatoveret af deres dygtige faste artister, samt gæsteartister, som tit kommer forbi fra Danmark og Europa. De har shops i både Odense, Kolding og Esbjerg, og er et sted, hvor især servicen og kreativiteten er høj. 

 

Hos dem er kunden altid i centrum, fra det øjeblik, man træder ind af døren. Her vil man blive budt på kaffe og sodavand, samt få god rådgivning, så du kan blive hjulpet på vej med din drømme tatovering. De behersker de fleste tatoveringsstilarter – uanset om du skal have lavet et helt sleeve eller blot en lille rose. 

Black Forest Tattoo

Black Forest Tattoo ligger på Nørregade i centrum af Odense og er kendt for deres dygtige artister, som kan lave unikke og kreative tatoveringer. De er særligt dygtige til at forvandle kundernes tanker og ideer til flotte designs, som matcher kundes ønsker, og som kan holde hele livet.  

De har fire kunstnere ansat, som hver især laver forskellige tatoveringsstilarter, og har hver deres ekspertiseområder. Tjek deres Instagram ud, hvor de løbende lægger billeder op af de forskellige kunstneres værker. 

Alt efter hvilken tatovør, du ønsker at blive tatoveret af, skal du være opmærksom på, at ventetiden godt kan strække sig fra et par måneder til et helt år.

Søhus Tattoo

Søhus Tattoo er en dygtig og spændende tatoverings shop i Odense, som kun arbejder med deres egne originale tatoveringer udarbejdet ved hjælp af egen kreativitet. De ønsker, at alle deres tatoveringer skal være unikke, hvilket betyder, at de ikke genbruger deres værker, men i stedet nyfortolker dem. 

De er især dygtige til black & grey tatoveringer, som er lavet med stor præcision og færdighed. Tjek alle deres smukke værker ud på deres Instagram, og bliv inspireret til din næste tatovering. 

Stine - prisvindende fine line tattoo i København

Besøg West Bridge Tattoo hvis du er i København

Hvis du gerne vil have lavet en tatovering i København, bør du besøge West Bridge Tattoo på Enghave Plads i hjertet af Vesterbro. Her kan du blive tatoveret af nogle af de dygtigste inden for tatoveringsbranchen i en professionel og uhøjtidelig atmosfære. 

 

Vores tatovører har alle hver deres stilart og ekspertise, som kommer til udtryk i kunstneriske og personlige tatoveringer. Vi har desuden fuldstændig styr på lovgivningen omkring tatovering. 

Læg vejen forbi, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og din drømme tatovering.