Tattoo Odense - Bedste tatovør til din næste tatovering

Hvis du bor eller befinder dig i Odense og gerne vil have en ny tatovering, så skal du ikke snydes for det bedste resultat og den bedste tatovør. Vi har derfor lavet en guide til dig, hvor vi anbefaler tattoo shops i Odense, så du kan føle dig tryg og i rigtig gode hænder, når blækken skal foreviges på din krop.

Når du skal finde et godt sted at få din næste tatovering i Odense, er det vigtigste at tattoo shoppen har styr på hygiejnen, så du kan føle dig sikker. Det er derudover vigtigt, at servicen er i top, og at du bliver mødt af imødekommende tatovører, som sikrer en tryg stemning. Til sidst er det vigtigt at tatovørerne er professionelle og dygtige, hvilket skaber en god tillid for alle parter.

Alle disse kriterier har vi taget højde for, når vi har fundet frem til de bedste tattoo shops i Odense.

Find de bedste tattoo shops i Odense

Sailor’s Ink

Sailor´s Ink er en af fyns førende tattoo shops, hvor du kan blive tatoveret af deres dygtige faste artister, samt gæsteartister, som tit kommer forbi fra andre steder i Danmark og Europa. De har shops i både Odense, Kolding og Esbjerg, og er et sted, hvor især servicen og kreativiteten er høj.

Hos dem er kunden altid i centrum, fra det øjeblik, man træder ind af døren. Her vil man blive budt på kaffe og sodavand, samt få god rådgivning, så du kan blive hjulpet på vej med din drømme tatovering. De behersker de fleste tatoveringsstilarter – uanset om du skal have lavet et helt sleeve eller blot en lille rose. 

Hos Sailor’s Ink tattoo Odense gør deres artister meget for at hjælpe kunderne i beslutningsprocessen, hvor der kan herske meget tvivl, som er naturligt ved store beslutninger. 

Du kan både komme og vise en tatovør i shoppen en idé, et billede eller en tegning, som de så kan hjælpe dig med at komme helt i mål med, så du er 100 % tilfreds med den, før den kommer på din hud.

Black Forest Tattoo

Black Forest Tattoo ligger på Nørregade i centrum af Odense og er kendt for deres dygtige artister, som kan lave unikke og kreative tatoveringer. De er særligt dygtige til at forvandle kundernes tanker og ideer til flotte designs, som matcher kundes ønsker, og som kan holde hele livet.  

De har fire kunstnere ansat, som hver især laver forskellige tatoveringsstilarter, og har hver deres ekspertiseområder. Tjek deres Instagram ud, hvor de løbende lægger billeder op af de forskellige kunstneres værker. 

Alt efter hvilken tatovør, du ønsker at blive tatoveret af, skal du være opmærksom på, at ventetiden godt kan strække sig fra et par måneder til et helt år.

Søhus Tattoo

Søhus Tattoo er en dygtig og spændende tatoverings shop i Odense, som kun arbejder med deres egne originale tatoveringer udarbejdet ved hjælp af egen kreativitet. De ønsker, at alle deres tatoveringer skal være unikke, hvilket betyder, at de ikke genbruger deres værker, men i stedet nyfortolker dem. 

De er især dygtige til black & grey tatoveringer, som er lavet med stor præcision og færdighed. Tjek alle deres smukke værker ud på deres Instagram, og bliv inspireret til din næste tatovering. 

Den vigtigste bedømmelse af en tattoo shop må være kundernes bedømmelser og tilfredshed. Hos Søhus Tattoo Odense har de formået at opnå en score på 4.9 stjerner ud af 5. 

Kunderne bedømmer tatoveringerne som værende i topkvalitet, og at deres tatovør har være super imødekommende og givet dygtig vejledning og et godt resultat. Der står tre professionelle tatovører klar til at tage imod dig og give dig et minde for livet i denne tattoo shop i Odense.

House of Ink

House of Ink Odense har eksisteret i 12 år, og de har de sidste 10 år været placeret i Odense C. Det er en intim shop, som er lille og hyggelig, hvor man føler sig velkommen og i de bedste tatovør hænder.

I denne tattoo shop kræser de om kunden, da de ved, at det at få en tatovering kan være en meget personlig ting. De udviser derfor respekt for kundens historier og ønsker. De giver plads til, at man kan følge sin mavefornemmelse, da en tatovering kan være en stor beslutning, som gerne skal føles helt rigtig ned i maven.

I forhold til stilarter så har de erfaring med flere forskellige artistiske udfoldelser med blæk på kroppen. De laver blandt andet fine line, portrætter og cover up, som er dækning af en gammel tatovering med et nyt motiv. 

Vigtigst af alt er hygiejnen, som de gør alt for at håndhæve. De går meget op i at undgå infektioner og således at værne om kundernes ve og vel. Udover at House of Ink er en tattoo shop, så laver de blandt andet også piercinger og permanent makeup.

Læs også vejret Århus, fjernelse af tatovering Århus og tattoo Kolding.

Få en Old School Tattoo hos West Bridge Tattoo

Besøg West Bridge Tattoo hvis du er i København

Hvis du gerne vil have lavet en tatovering i København, bør du besøge West Bridge Tattoo på Enghave Plads i hjertet af Vesterbro. Her kan du blive tatoveret af nogle af de dygtigste inden for tatoveringsbranchen i en professionel og uhøjtidelig atmosfære. 

Vores team af tatovører består af seks dygtige artister. Vores tatovører har alle hver deres stilart og ekspertise, som kommer til udtryk i kunstneriske og personlige tatoveringer. Udover vores faste tatovører får vi også tit gæstetatovører fra hele verden på besøg inde i shoppen. 

Du kan følge med på vores Instagram eller Facebook, hvis du ikke vil misse, når der kommer gæster i shoppen, eller hvis du blot vil inspireres, og se hvad vi laver af tatoveringer på vores kunder.

Vi har desuden fuldstændig styr på lovgivningen omkring tatovering. 

Læg vejen forbi, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og din drømme tatovering. Vi har altid fokus på at skabe personlige tatoveringer og arbejder meget gerne ud fra dine idéer og billeder, som vi kan præge med vores ekspertise og kreativitet. På den måde er du sikret en personlig og individuel tatovering.