Tattoo priser - Hvad koster en tatovering hos os?

Tusindvis af danskere har i dag tatoveringer. Er det første gang, at du skal have lavet en tatovering, så er du måske ikke helt sikker på, hvad tattoo priser bør ligge på. Måske har du allerede tatoveringer på tværs af kroppen og er en erfaren gænger – uanset, hvor du står, så har vi her samlet en masse gode råd til dig, der skal få den helt rette pris på din næste tattoo. Følg med herunder når vi gennemgår priserne, og hvad du skal have med i tankerne, inden du vælger din næste tattoo.

Tattoo priser - hvad koster en tatovering?

Størrelse af tatovering

Det siger næsten sig selv, men størrelsen er en af de mest afgørende faktorer for tattoo priser, der findes. Skal du have dækket hele ryggen med en meget realistisk løve eller blot have lavet en mindre og simpel sommerfugl ved anklen, så vil du naturligvis opleve en markant forskel i prisen. Udover størrelsen på netop din næste tatovering, så afhænger tattoo priser også af, hvilken kunstner, der skal udføre arbejdet og han eller hendes erfaringsniveau, dygtighed og eksponering.

Kvalitet betaler sig - Tattoo priser er ingen undtagelse.

En stor fordel

Det er en kæmpe fordel for dig at gå til et registreret og professionelt tatoveringsstudie som West Bridge Tattoo. Du kan også sagtens få lavet din tatovering billigere end i vores shop, hvis du eksempelvis går til amatører, der arbejder hjemmefra eller måske i et baglokale. Dette er bestemt ikke noget, vi kan anbefale, da du aldrig kan være sikker på, at din tatovering laves efter ordentlige forhold. Måske er det eneste, du tager med hjem fra denne tatovør ikke blot en tatovering, men også en slem infektion, sygdom eller andre helbredstruende lidelser, som du kan undgå ved at gå til en klinik med ordnede forhold.

Hvad koster en tatovering? Bliv klogere på tattoo priser her

De gode tegn

Fra idé til tatovering

Når du er kommet frem til det design, du godt kunne tænke dig til din næste tattoo, så skal du finde den tatovør i København, som du har en god vibe med og som også gerne har en interesse og erfaring inden for netop dit design. På den måde sikrer du dig, at du får, hvad du betaler for, og at arbejdet udføres, præcis som du havde forestillet dig, og at dine tattoo priser er til at betale. Hos West Bridge Tattoo fokuserer vi meget på medarbejder- og kundetilfredshed, det betyder bl.a. ærlig rådgivning, professionelle rammer og engagerede artister. Er du i øvrigt på jagt efter en helt unik tattoo, så inviterer vi jævnligt gæsteartister ind i klinikken, hvor du vil have mulighed for at nyde godt af helt specielle teknikker og designs. Vil du vide mere om gæsteartister, så kontakt os endelig eller hold øje med vores Facebook for mere information.

tattoo priser kan variere alt efter forskellige faktorer

Få et tilbud på tattoo priser

Vi glæder os meget til at hjælpe dig godt på vej mod din næste tatovering. Med mange års erfaring inden for branchen er vores dygtige artister altid klar til at rådgive dig. Vi anbefaler i øvrigt, at du tager et kig på vores information-side, der indeholder en masse relevant information, der er godt at have styr på inden du kaster dig ud i din tatovering hos os. Vi følger naturligvis også lovgivning, så er du under 18 år, kan vi ikke tatovere dig under nogen omstændigheder. Får du dine forældres tilladelse, kan dette heller ikke gøre det. Er du ammende eller måske gravid, så tatoverer vi dig heller ikke af helbredsmæssige årsager.

Hjemmeside lavet af vores SEO firma PK Medier.